Fotograferen is mijn passie. Al jaren leg ik met veel plezier bijzondere én alledaagse momenten vast. Na de geboorte van mijn eigen kinderen heb ik ontdekt dat ik kinderfotografie het allerleukste vind. Hiervoor heb ik een opleiding en workshops gevolgd, en natuurlijk heel veel ervaring opgedaan. Ik werk uitsluitend met natuurlijk licht.

Kenmerken van mijn stijl zijn:
– eenvoud, puur, tijdloos –

Newborn
De eerste periode na de geboorte van jullie baby is voorbij voordat je het weet. Ik leg deze bijzondere tijd graag voor jullie vast. Ik fotografeer jullie baby’tje het liefst als het tussen de vijf en tien dagen oud is. Gedurende deze tijd slaapt het nog veel en kan het makkelijker in verschillende poses worden gelegd. Veiligheid van jullie kindje staat bij mij altijd voorop en daarom fotografeer ik jullie baby alleen in poses die het zelf prettig vindt, en makkelijk toelaat. Dit resulteert in natuurlijke, ontspannen foto’s, zonder geforceerde houdingen.

Ik kom bij jullie thuis en neem alle benodigde spullen mee. Ik beschik over verschillende soorten en kleuren ‘props’, zoals mutsjes, doeken en emmers/schalen. Indien jullie zelf specifieke wensen hebben qua kleur of materiaal, hoor ik dit graag van te voren. Klik hier als je een kijkje wilt nemen in mijn ‘portfolio newborn’. Voor een newbornreportage neem ik ruim de tijd. Dit kan drie á vier uur duren. Tijdens de reportage is er voldoende tijd om te voeden. Het is aan te raden al tijdens de zwangerschap een afspraak bij mij te maken. Ik noteer dan de uitgerekende datum. De uiteindelijke datum wordt natuurlijk pas definitief gemaakt na de geboorte. Nadat de shoot is geboekt, ontvangen jullie een informatiegids waarin uitgebreid staat uitgelegd hoe ik te werk ga tijdens de shoot.

Kinderen
Ook fotografeer ik graag oudere baby’s en kinderen. Deze sessie vindt plaats op locatie, die wij in overleg zullen bepalen. De fotosessie  duurt ongeveer een uur, soms wat langer. Ik werk het beste zonder tijdsdruk, soms heeft een kindje even de tijd nodig om zich op zijn gemak te voelen. Klik hier voor mijn ‘portfolio kinderen’.

Na de reportage
Na de fotoreportage worden de mooiste foto’s professioneel bewerkt en komen deze in een beveiligde  fotogalerij op mijn website te staan. Dan kan er rustig een keuze worden gemaakt welke bestanden jullie digitaal willen ontvangen en/of afgedrukt willen hebben. Zie hier voor een overzicht van de prijzen van de reportage en producten.